Cautare

654 de rezultate pentru "lansare inedita" (3.13 secunde)
Recent, in deschiderea celui mai mare targ de nunti de la Romexpo a avut loc o prezentare inedita de rochii de mireasa si costume de ceremonie, in care locul modelelor a fost luat de vedete.
Popescu, intr-o relatie simbiotica inedita: spiritului de observatie si simtul detaliului revendicate din medicina (sa fie o deformatie profesionala ?) se apleaca asupra unor personaje si situatii cotidiene:
Regizorul Ion Ionescu revine pe marile ecrane cu o productie inedita, VALEA ORBILOR, filmul ce aduce in prim-plan evenimente istorice pline de tragism ale anilor 1940, moment in care Ungaria Horthysta preia o parte din Transilvania.
Caricaturistul Mihai Gabriel Boboc expune lucrari cu un discurs social sau politic divers, o incursiune inedita, dar si amuzanta in universul cotidian.
La stand, am gasit la vanzare vase traditionale, o fusta superba de catifea brodata, cusuta manual - la 620 RON, o ie traditionala - la 210 RON, o geanta rosie de lana - la 60 RON, o gentuta de piele - la 32 RON, o geanta traditionala mica - la 10 RON, o geanta din pasla inedita, cu broderii - la 60 RON, o geanta din pasla - la 50 RON, ne-a spus Teodora Economu de la stand.
Inedita este si o curea barbateasca din piele de vitel care are o catarama cu steagul Americii, ne-a spus Dorian Emil Petrescu.
Prin expunerea colecții de autor, 60 de icoane incondeiate pe oua de strut realizate de Mariana Andone-Rotaru, in asociere tematica cu icoane pictate pe sticla din colectiile Muzeului Taranului si ale Muzeului de Etnografie Brasov, vom prezenta publicului larg o abordare inedita a Oului Pascal, mijlocita de dialogul dintre cele doua tipuri de exponate.
Problema cainilor maidanezi nu este una inedita, de ieri sau de azi. Este o poveste veche care treneaza de ani de zile.
O prezenta inedita pe strazile Capitalei - in calitate de motociclist - politistul Christian Ciocan, intr-o postare pe pagina sa de Facebook https://www.facebook.com/christian.ciocan.7?ref=tn_tnmn , a descris intalnirile sale din ziua de 21 septembrie, cu maidanezii din Bucuresti "Salut!
Iubitorii fotbalului, dar si toti cei care doresc sa condimenteze in mod original momentele speciale ale verii, se pot bucura de estetica inedita a tripletei de rasnite Kotanyi care contine piper mozaic, piper negru si sare de mare.
Vizitatorii beneficiaza totodata de o experienta 3D inedita, avand posibilitatea de a interactiona cu continutul propriu-zis al informatiei prin aplicatiile multimedia.
Ilie Sarbu, declaratie inedita despre Basescu Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu este precum "Zeus ajuns in infern", sustinand ca seful statului ignora Parlamentul in ceea ce priveste participarea la Consiliul European, fiind necesara o analiza a CCR, informeaza Cotidianul.ro.
Barul ofera o gama variata de bauturi, de la taria fina a L'essence de Courvoisier, vinurile alese cu aroma nobila din cramele Bazilescu si tuica Zetea, la berea blonda, nefiltrata sau neagra, in sistem de self service si limonada speciala cu menta, lime si alte ingrediente intr-o combinative inedita, marca Morgan la Dud.
Experienta culturala inedita imbina activitatile fizice cu preocuparile culturale fiind de aceasta data invaluita in farmecul iernii, asa cum doar in Maramures poate fi intalnit.
Duminica, 8 februarie 2015, incepand cu ora 11.00, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa invita toti prescolarii si micii scolari la o conferinta inedita, in care vor afla diferite curiozitati despre animalele ce traiesc in Antarctica!
- Aceasta zona de implementare va deveni, in scurta vreme, o atractie turistica inedita pentru pasionatii de ciclism si pescuit din toata lumea.
Dupa ce i-au inteles dorinta inedita, vecinii l-au ajutat Florica Ceaurul, i-a construit soba, hornul si l-a ajutat la finisaje.
Prezentarea, care a avut loc la unul dintre cele mai importante evenimente fashion din lume, a inclus rochii delicate din matase, accente ultra-feminine, precum volanele sau jabourile, imbinand intr-o maniera inedita inspiratia provenita din portul popular cu elemente moderne.
Apa trece, povestile locului raman isi doreste sa fie o experienta inedita, altfel decat expozitiile clasice din Romania, avand ca punct de pornire tematica Apei - element omniprezent in folclorul romanesc si care ne defineste identitatea.
Firma Schokomell - gustul ciocolateriei naturale - din Municipiul Ramnciu-Sarat, judetul Buzau, participa in aceasta perioada la targul traditional Bucharest Christmas Market 2015, organizat de Craciun in aceasta perioada, la Universitate.
google-analytics.com